top of page
Gewichtjes-2.jpg

TRAINEN BIJ DAMESFIT

Bij DamesFit train je met kwalitatief hoogstaande en eenvoudig te bedienen hydraulische krachttoestellen in een circuit. Na een krachttoestel doen we een eenvoudige conditionele grond/step-oefening. Deze oefening wisselen we per week af. We combineren zo kracht met conditie. Elke oefening (krachttoestel of grond/step-oefening) duurt 45 seconden.

De 9 krachttoestellen zorgen ervoor dat je alle belangrijke spiergroepen traint: je armen, benen, schouders, buik, billen en rug. Na 30 minuten heb je alle delen van je lichaam aangepakt op een efficiënte en afwisselende manier. De oefeningen werken zowel spierversterkend als cardiovasculair. Zo houd je dus niet alleen je lichaam in vorm, maar heb je ook nog eens een hoge verbranding. Het is dan ook de ideale manier om fitter, strakker en slanker te worden.

De training is bijzonder geschikt voor zowel starters als gevorderden, jong en oud. Of je nu een goede of helemaal geen conditie hebt, iedereen kan deelnemen aan de circuittraining.

Je traint altijd onder begeleiding van een ervaren trainster. De zwaarte of intensiteit van elk toestel bepaal je zelf, je hoeft de toestellen niet apart in te stellen. Door de oefeningen te versnellen verhoog je de weerstand op het apparaat en andersom. Elke gebruikster kan zo zelf het ideale ritme voor haar lichamelijke conditie vinden.

We houden van al onze klanten de resultaten bij. We bespreken je wensen en vorderingen en stellen je doelen vast. Iedere maand of kwartaal wordt je vetpercentage en gewicht gemeten en verwerkt in een handig overzicht. Zo houden we de vinger aan de pols. Ook is regelmatig onze fysiotherapeute aanwezig voor extra ondersteuning en begeleiding

quote
Iedereen is welkom en er is altijd tijd voor een praatje. DamesFit is de leukste en gezelligste sportschool voor vrouwen in West-friesland!
Werkwijze

DAMES FIT

Bij DamesFit zorgen we dat je goed begeleid en gemotiveerd wordt en blijft, zodat je 2 of 3 x per week bij ons komt trainen. Het resultaat is dat je strakker en slanker wordt, dus letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten! De complete circuittraining duurt slechts een half uur, alle spiergroepen komen aan bod en het resultaat is zichtbaar. Je zult merken hoe leuk dit is en hoe goed het voor je lijf is. Wat let je om het vrijblijvend te proberen? Je bent van harte welkom tijdens de openingstijden. We zijn 7 dagen per week geopend. Aan de koffietafel ontvangen we je graag en onder het genot van een kopje koffie laten we je zien hoe ons programma werkt en beantwoorden we al je vragen. Twee keer per week kan je meedoen met de buikspierenworkshop. Onze fysiotherapeute  is regelmatig aanwezig voor ondersteuning en begeleiding bij bijvoorbeeld blessures, revalidatie, herstel oefeningen na een ingreep etc. Je bent bij ons dus in goede handen.

Zien je we snel aan onze koffietafel?

GENOEG GEPRAAT, 
TIJD VOOR ACTIE
bottom of page