TEAM DAMESFIT

DamesFit is een sportcentrum alleen voor vrouwen. Het volledige team bestaat dus ook uit vrouwen. En wat voor vrouwen! Ze zijn stuk voor stuk kundig, behulpzaam en hartstikke gezellig. Met gepaste trots stellen we onze toppers hier voor:

TRIX BLANK
OPRICHTER & PERSONAL TRAINER

Hoe mooi is het om van je hobby je beroep te maken!? In dit concept geloofde ik direct. Effectief, pittig en 30 minuten met alleen dames.  Mijn passie is om veel dames aan het sporten te krijgen en te houden! Naast mijn fitness studie heb ik een coaching opleiding en de opleiding Bewegingsdeskundige Seniorensport gevolgd. Ik ben trots op mijn team en het mooie concept wat we er met elkaar van hebben gemaakt.

LINDA SWAGERMAN
PERSONAL TRAINER & GEWICHTSCONSULENT

Tijdens mijn werkzaamheden bij DamesFit heb ik ook een opleiding over sportvoeding succesvol afgerond. Deze kennis combineert perfect met mijn ervaring als personal trainer en gewichtsconsulent. Ik wil de dames van DamesFit alle handvatten geven om hun droom gewicht te bereiken. Samen gaat het lukken!

LOTTI BIJEMAN
PERSONAL TRAINER

Ik ben al jaren “fan” van krachttraining. Dit in combinatie met de juiste voeding is een feestje voor je lijf. Ik help je graag om je lekker in je vel te laten zitten door de muziek in pittig tempo te spelen en je aan te moedigen op de apparaten en de steps.  Kracht- en conditietraining is voor mij een super combinatie en dat wil ik je graag meegeven!

CHRISTEL V/D GRAGT
PERSONAL TRAINER

Per januari 2020 ben ik gestart als trainster bij DamesFit. Ik ben een rustige trainster maar houd je zeker heel goed in de gaten! Daarnaast ben ik onlangs begonnen aan de opleiding tot Hatha yoga docent. Dit kan ik mooi combineren met mijn werkzaamheden als trainster bij DamesFit. De kennis die ik opdoe kan ik toepassen bij onze trainende klanten. Wie zie ik straks tijdens mijn Hatha lessen?

TINEKE GROOT
PERSONAL TRAINER

Ik wil je positieve energie geven en je stimuleren tijdens de training. De klanten die op mijn uren trainen weten hoe positief ik in het leven sta en ik probeer je net wat meer te laten geven dan je misschien van plan was. Recent heb ik de opleiding Bewegingsdeskundige Seniorensport afgerond.

AFRA SOMBROEK
PERSONAL TRAINER & MASSEUR

Met veel plezier, passie en inzet ben ik al vanaf de start van DamesFit werkzaam als trainster. Ik zorg voor gezellige, spontane en pittige trainingen. Muziek aan en dan losgaan! Ook ben ik (sport)masseuse en voedingsdeskundige. Bij DamesFit in de salon verzorg ik professionele massages en geef voedingsadviezen.

EVELYNE DE LIGNY
PERSONAL TRAINER & FYSIOTHERAPEUT

Ik ben gediplomeerd fysiotherapeute met  als specialisatie senioren en al vanaf het eerste uur werkzaam bij DamesFit. Regelmatig verzorg ik buikspierenworkshops en ben aanwezig voor extra begeleiding en adviezen. Ik let erg op de houding tijdens het sporten, en doe mijn uiterste best om er een leuk intensief half uur van te maken, ook voor zwangere dames of dames na de zwangerschap!

JOSE SCHOUTEN
PERSONAL TRAINER

Op mijn werkochtenden hoop ik het beste uit iedereen te halen en je net iets meer te laten doen dan je denkt dat je kan. Het beste uit je training te halen en daardoor uit jezelf!  Rustig en met overwicht verzorg ik de trainingen bij DamesFit. Ik verdiep me in mijn vak en zal je vakkundig begeleiden.

© 2020 DamesFit & The Marly Studio
BTW-ID NR: NL001495329B86