top of page

TEAM DAMESFIT

DamesFit is een sportcentrum alleen voor vrouwen. Het volledige team bestaat dus ook uit vrouwen. En wat voor vrouwen! Ze zijn stuk voor stuk kundig, behulpzaam en hartstikke gezellig. Met gepaste trots stellen we onze toppers hier voor:

TRIX BLANK
OPRICHTER
&
FITNESS TRAINER
Linda.jpg

Hoe mooi is het om van je hobby je beroep te maken!? In dit concept geloofde ik direct. Effectief, pittig en 30 minuten met alleen dames.  Mijn passie is om veel dames aan het sporten te krijgen en te houden! Naast mijn fitness studie heb ik een coaching opleiding en de opleiding Bewegingsdeskundige Seniorensport gevolgd. Ik ben trots op mijn team en het mooie concept wat we er met elkaar van hebben gemaakt.

LINDA SWAGERMAN
MEDE EIGENAAR
PERSONAL TRAINER
 
GEWICHTSCONSULENT
EVELYNE DE LIGNY
FYSIOTHERAPEUT

Tijdens mijn werkzaamheden bij DamesFit heb ik ook een opleiding over sportvoeding succesvol afgerond. Deze kennis combineert perfect met mijn ervaring als personal trainer en gewichtsconsulent. Ik wil de dames van DamesFit alle handvatten geven om hun droom gewicht te bereiken. Samen gaat het lukken!

Marja.png
MARJA RAVENEK
FITNESS TRAINER

Van sportende klant na bijna 8 jaar nu als trainster bij Damesfit. Ik ken 't circuit op m'n duimpje en vind het supergaaf als trainster de klanten te begeleiden. In mijn werk ben ik perfectionistisch en je mag van mij een gedegen begeleiding verwachten!

TINEKE GROOT
FITNESS TRAINER

Ik wil je positieve energie geven en je stimuleren tijdens de training. De klanten die op mijn uren trainen weten hoe positief ik in het leven sta en ik probeer je net wat meer te laten geven dan je misschien van plan was. Recent heb ik de opleiding Bewegingsdeskundige Seniorensport afgerond.

Ik ben gediplomeerd fysiotherapeute met  als specialisatie senioren en al vanaf het eerste uur werkzaam bij DamesFit. Ik ben iedere maand aanwezig voor extra begeleiding en adviezen. Ik geef regelmatig thuisoefeningen mee en bespreek alternatieve circuitoefeningen. We begeleiden ook zwangere dames of dames na de zwangerschap!

CHRISTEL V/D GRAGT
FITNESS TRAINER
&
HATHA YOGA DOCENT
Marcella.png

Per januari 2020 ben ik gestart als trainster bij DamesFit. Ik ben een rustige trainster maar houd je zeker heel goed in de gaten! Ik ben gediplomeerd  Hatha Yoga docent en doe momenteel de vervolgopleiding. Dit kan ik mooi combineren met mijn werkzaamheden als trainster bij DamesFit. De kennis die ik opdoe kan ik toepassen bij onze trainende klanten. Wie zie ik straks tijdens mijn Hatha lessen?

MARCELLA
Stoel yoga dame.png
LAUREN
HATHA YOGA
&
STOEL YOGA
FITNESS TRAINER

Al jaren ben ik een fanatiek sporter, onder andere bij Damesfit. Ik vind het super leuk dat ik van mijn hobby nu ook mijn werk heb mogen maken. Door mijn enthousiasme hoop ik dat iedereen tijdens het sporten nét dát beetje extra kan geven. Zodat je achteraf echt een voldaan gevoel hebt. 

Ik heb de OERsterk coach opleiding gedaan en heb inmiddels ook de Vinyasa Yoga én de Yin Yoga opleiding afgerond.

Naast de circuittraining verzorg ik ook deze mooie Yogalessen bij Damesfit!

Ik ben gediplomeerd Hatha en Stoel Yoga docent. Dit doe ik op de dinsdagavond bij Damesfit. Dus ook als je slecht ter been bent kun je bij mij terecht en zal ik je goed gedegen begeleiden tijdens een van mijn rustige yogalessen. 

bottom of page