top of page
  • Foto van schrijverMarlies

Blijf fit tijdens de lockdown


Natúúrlijk gaan we door. Zoals jullie weten moeten sportscholen gesloten blijven en zijn groepslessen niet meer toegestaan. We hebben daarom een mooi online pakket voor jullie samengesteld. Met uitzondering van personal training van Linda, dit kan nog buiten plaatsvinden en hier kun je je nog steeds voor opgeven. De details lees je hier.


Circuittraining


De circuittraining kun je vanaf donderdag 17 december volgen op maandag en donderdag om 10 uur ’s ochtends. Dit doen we net als eerder dit jaar live via Facebook. De video blijft op Facebook staan en wordt later op YouTube geplaatst, zodat je het ook kunt volgen op een moment dat het je beter uitkomt. Tip: via Facebook en YouTube kun je ook video's opzoeken die we eerder dit jaar opgenomen hebben.


We zijn nog op wat plannen aan het broeden om nog meer aan te bieden, hierover volgt later meer informatie. Houd onze kanalen in de gaten!


Groepslessen


Voor de groepslessen Hatha Yoga, Yoga Flow, Pilates en steples gaan we vanaf maandag21december van start met Zoom, een videobel programma op je computer, tablet of telefoon, waardoor we persoonlijk contact kunnen hebben. Een les kost 5 euro en gaat door bij minimaal 5 deelnemers.


Meedoen?


Aanmelden voor je gewenste ochtendles kan tot de dag van tevoren via de CompedFit app, doe dit uiterlijk voor 19.00 uur. Voor de middag/avondles is dat dezelfde dag 12.00 uur. Rond dit tijdstip krijg je een mailtje met daarin een betaallink. Zorg dat je uiterlijk een uur voor de aanvang van de les hebt betaald. Dan krijg je via de mail de link die je toegang geeft tot de privé-videoles. Je hoeft hiervoor niets te downloaden, op de link klikken is voldoende.


Fitter/Fitst Abonnement


Als je een Fitter/Fitst abonnement hebt óf een groepslessen abonnement dan hoef je natuurlijk niet apart te betalen, daar vallen deze lessen gewoon binnen. Geef jezelf evengoed op via de CompedFit app om de link te ontvangen.


Personal Training


Samen trainen in de buitenlucht is gezellig én heel gezond! Geef je nu op voor de enige les die we op dit moment 'in het echt' kunnen geven: personal training. Opgeven kan via info@damesfit.nl of 06-81241677.


Voedingsadvies en begeleiding


Merk je dat je het lastig vindt om goed met voeding om te gaan tijdens deze lockdown? Je hoeft er niet alleen voor te staan! Linda kan je op persoonlijk niveau begeleiden met voedingsadviezen. Bel of mail ons voor meer informatie of om je aan te melden.


Heb je vragen? Neem dan contact op via: info@damesfit.nl of 06-81241677.


Let goed op elkaar. Veel liefs,


Team DamesFit


222 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Open dagen

NAJAARSACTIE

Comments


bottom of page