top of page
  • Foto van schrijverMarlies

In het zonnetje


Links: Ank Rechts: Aly

Vandaag zetten we twee DamesFit toppers in het zonnetje: Aly en Ank. Deze sportieve vriendinnen zijn 70 en 72 jaar en sporten al 5 jaar twee keer in de week bij DamesFit.


Het sporten bij DamesFit bevalt ze erg goed. Sterker nog; dit is de enige sport die ze al 5 jaar volhouden. Als de een wat minder zin heeft dan motiveert de ander en andersom. En zo zijn ze iedere dinsdag- en donderdagochtend in de sportschool te vinden. De laagdrempeligheid en de gezelligheid bij DamesFit vinden ze erg fijn. Ook het circuit spreekt ze erg aan. Het is doeltreffend en niet zo lang (30 min) zodat je daarna nog even kunt hoepelen. Het leren hoepelen heeft wat tijd gekost maar het is gelukt, hoor!


Beide dames hebben hun eigen redenen om regelmatig te sporten. Zo heeft Aly artroseproblemen welke ze met sporten kan opvangen. Ank wil graag een mooi gewicht behouden en laat zich iedere 2 maanden meten en wegen. Dit werkt als hele goede stok achter de deur.

Aly en Ank aan de koffietafel

Na het sporten drinken de dames graag nog een kopje koffie aan onze koffietafel. Soms zitten ze samen nog even na maar dikwijls worden de vriendinnen vergezeld door andere DamesFit dames. ‘Iedereen gaat leuk met elkaar om. De combinatie tussen sporten en gezelligheid is precies goed.’ aldus Aly en Ank.


Lieve dames, jullie zijn het levende voorbeeld dat het hebben van een sportmaatje echt werkt. Wij zijn ontzettend trots dat jullie al 5 jaar met veel plezier bij DamesFit sporten. We zetten jullie over 5 jaar heel graag nog eens in het zonnetje!

117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page