top of page
  • Foto van schrijverMarlies

In het zonnetje


Links: Therese Rechts: Yvonne

Vandaag zetten we wederom een sportief duo in het zonnetje. Vriendinnen Yvonne (51) en Therese (49) sporten al zes jaar bij DamesFit en daar zijn we ontzettend trots op.


Yvonne en Therese nemen hun gezonde levensstijl serieus en komen maar liefst drie x per week sporten bij DamesFit. Therese is al 27 kilo afgevallen. Wat een topprestatie!

Drie keer per week sporten is niet niks. Volgens de dames maakt de goede sfeer bij DamesFit het makkelijker om het vol te houden. “DamesFit is laagdrempelig en dat vinden we juist fijn. Het is hier geen modeshow maar gewoon een groep normale vrouwen die allen op hun eigen niveau hun best doen. Je wordt hier in je waarde gelaten en er heerst geen competitiedrang zoals bij andere sportscholen soms het geval is. Heerlijk!” aldus Therese. Yvonne voegt toe “Drie keer per week sporten is ook beter vol te houden doordat het systeem zo effectief is. Met 30 minuten sporten heb je alle spiergroepen aan gesproken en daar zit dan ook al cardio bij. Tel daar een warming up bij op en je kan met 40 minuten alweer buiten staan.”


Na de training drinken de vriendinnen graag nog een kopje koffie aan de houten tafel. De contacten die ze dan opdoen met de andere dames vinden ze erg leuk. Zo leuk zelfs dat wanneer een van de twee op vakantie is de nader wel gewoon komt sporten. “Met al die leuke contacten die we door de jaren hebben opgedaan, voelt het dan toch niet als alleen sporten.” Aldus de dames.


Lieve Yvonne en Therese, wij zijn ontzettend trots op jullie als leden van DamesFit. Jullie toewijding en enthousiasme is een inspiratie voor andere. Op naar de volgende zes jaar!
196 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page