top of page
  • Foto van schrijverMarlies

Waarom je weer moet beginnen met sporten in september


September is begonnen. Wat betekent dat de zomervakantie alweer voorbij is. Wat ging dat snel! De scholen en studies zijn weer begonnen, de koffers zijn uitgepakt en het zonnetje gaat steeds een beetje eerder onder. Langzaam maar zeker pakken we onze ‘normale levens’ weer op. Wist je dat dit het perfecte moment is om weer te beginnen met sporten? Dit is waarom:


Structuur


Tijdens de zomer laten we de invulling van onze dagen dikwijls beïnvloeden door het weer. In september pakken we de structuur weer op. Het perfecte moment om vaste sportmomenten in te plannen. Als je er nu direct mee begint, weet je volgende maand al niet meer beter. Pak die agenda er maar bij!


Rust


De zomervakantie is pas net achter de rug dus je bent nog lekker uitgerust. Gebruik deze aangevulde energie niveaus om van regelmatig sporten een gewoonte te maken. Of om je oude sportpatroon weer op te pakken. Het is een kwestie van inplannen en gewoon gaan.


Lekker koel


Afgelopen zomer was echt enorm heet! Logisch dat je de energie gewoon even niet had om te sporten. Maar september komt met aangename temperaturen. Maak er gebruik van! Het is veel makkelijker om nu een lekker stukje naar DamesFit te fietsen dan over een paar maanden als het kwik rond de nul graden blijft hangen.


Weerstand opkrikken


Wist je dat sporten een hele goede manier is om je weerstand op peil te houden? En met het naderende griep-seizoen is dat absoluut geen overbodige luxe. Om je weerstand in optimale staat te krijgen moet je wel op tijd beginnen met regelmatig sporten en gezond eten. Je raad het al: september is ideaal.


Kom erbij!


DamesFit weet natuurlijk als geen ander dat september een top maand is om (weer) de sportschool in te duiken. Daarom openen wij onze deuren op zaterdag 8 september en zondag 9 september van 10:00 tot 12:00 voor alle geïnteresseerde dames. Kom gezellig langs voor een praatje of sport gelijk een rondje mee. Onze open dagen zijn uiteraard geheel vrijblijvend en bedoeld om je kennis te laten maken met onze gezellige sportschool voor dames. Tot dan!


Het DamesFit top team!

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page